Over dit blog

Blog Nostrum, letterlijk uit het Latijn vertaald “Ons Blog”, is het blog van de bibliotheek Romaanse Talen van de UvA. Doel van dit blog is studenten, onderzoekers, docenten en publiek op de hoogte te houden van ontwikkelingen die relevant zijn voor de vakgebieden Catalaans, Frans, Italiaans, Portugees, Roemeens en Spaans.

Het blog staat onder redactie van Stefano Giani. Hij ontvangt heel graag opmerkingen, suggesties en bijdragen via: s.giani@uva.nl.

stefano1

Stefano Giani studeerde Kunstgeschiedenis en Bibliotheekwetenschap in Milaan. Naast zijn werk op de UvA, geeft hij les aan de Volksuniversiteit in Amstelveen, de Vrije Academie in Amsterdam en diverse instellingen die (Italiaanse) kunstonderwijs verzorgen. In december 2002 kwam hij op de UvA bibliotheek werken en in 2010 werd hij informatiespecialist Communicatiewetenschap. Sociologie in 2011, Italiaans in 2013 en Frans en Spaans in 2015 zijn daar bijgekomen. Je kunt hem vinden in (de bibliotheek van) het Bungehuis, PC Hoofthuis of Roeterseiland Campus.

Een reactie op Over dit blog

  1. Pingback: Italian studies at the UvA | bibliocw-soc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s