Otto Zwartjes promotor in Valladolid

Deze maand promoveerde Rebeca Fernández Rodríguez aan de universiteit van Valladolid op haar proefschrift Lexicografía de la lengua ilocana. Estudio de una obra manuscrita del Siglo XVIII: El Calepino Ilocano.
Promotor was Otto Zwartjes van de Universiteit van Amsterdam, samen met Joaquín García-Medall van de Universidad de Valladolid. De verdediging vond plaats op 10 september 2012.

Rebeca Fernández Rodríguez is gastonderzoeker geweest bij het Amsterdam Center for Language and Communication (UvA). Momenteel is zij medewerker van de Universidade de Tras-os-Montes e Alto Douro.
Otto Zwartjes is als “professor e Investigador colaborador” verbonden aan de “Centro de Estudos em Letras” van deze universiteit.

Een recent artikel van Rebeca Fernández is te vinden in congresbundel Philippine and Chamorro Linguistics before the Advent of Structuralism, dat onlangs door de Bibliotheek is aangeschaft. Haar bijdrage aan die bundel is getiteld Hispanic Philippine historiography: a brief description of the structure of the Calepino ylocano (18th C.).  

About blognostrumuva

blog voor de Collectie Romaanse Talen van de Universiteitsbibliotheek van de UvA (universiteit van Amsterdam)
This entry was posted in Spaans. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s