Eten in Spanje: Culinaire lezing en proeverij bij Instituto Cervantes

 
27 september, 19:00
Instituto Cervantes, Domplein 3, Utrecht
 

Op donderdag presenteert Instituto Cervantes de culinaire lezing Eten in Spanje: van dagelijkse kost tot fijnproeverij   door de schrijfster Inés Butrón. 

 Journaliste Inés Butrón heeft verschillende boeken over de Spaanse geschiedenis en eetcultuur geschreven. Zij zal bij Instituto Cervantes vertellen over de eetgewoonten in Spanje sinds de jaren dertig tot heden. Butrón gaat tijdens de lezing vanuit verschillende invalshoeken in op de invloed die de veranderingen in de maatschappij, politiek en economie van Spanje hebben gehad op de gastronomie.  Na afloop van de lezing is er een proeverij waar de deelnemers Spaanse producten kunnen ontdekken en proeven.

 

Reserveren via: cultutr@cervantes.es, meer informatie via: Instituto Cervantes

Taal: Spaans en Nederlands Prijs: € 12; Studenten en 65+ € 8

About blognostrumuva

blog voor de Collectie Romaanse Talen van de Universiteitsbibliotheek van de UvA (universiteit van Amsterdam)
This entry was posted in Spaans. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s