De Papieren Man stopt ermee

De Papieren Man stopt ermee

De Papieren Man stopt ermee

Na vijf jaar literaire berichtgeving op internet zet De Papieren Man er een punt achter. Deze veelzijdige website berichtte vrijwel dagelijks over boeken en literaire gebeurtenissen in Nederland en België. Het was altijd een groot plezier ’s morgens de website van De Papieren Man te openen en geattendeerd te worden op nieuw verschenen boeken, vertalingen, recensies, lezingen, literaire prijzen enz. Niet voor niets won oprichter Dirk Leyman in 2009 de Dutch Bloggie Literatuurprijs.

In haar afscheidsbericht schrijft de redactie van de Papieren Man dat ze deze “berenklus” met veel plezier, liefde en inzet heeft gedaan, maar dat de tijd nu rijp lijkt voor iets anders.

De redactie van Blog Nostrum vindt het heel spijtig dat deze mooie nieuwsbron gaat verdwijnen. Niet alleen omdat ze vaak haar voordeel heeft kunnen doen met deze “literaire berichtgeving à la carte”, maar vooral omdat we met De Papieren Man een prachtige, interessante website kwijtraken.

Gelukkig blijft De Papieren Man zichtbaar én beschikbaar als archiefsite van de voorbije vijf jaar intens schrijven over literatuur, tot nut van het algemeen.

About blognostrumuva

blog voor de Collectie Romaanse Talen van de Universiteitsbibliotheek van de UvA (universiteit van Amsterdam)
This entry was posted in Bibliotheek and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s